Екзотичен гурме с вкус на мед … трюфел, чили и прашец

Tops honey med compositions 1

Пчелен мед с трюфел 450 гр.

Екзотичен аромат, гурме вкус и изискано преживяване, това Ви осигурява нашият чист мед, съчетан с трюфели. Течното ни злато е събирано от над 3000 пчелни семейства сред растителното разнообразие на Предбалкана, а черните трюфели са сред най-скъпите и ценени добавки. 


Защо да изберем пчелен мед с трюфели? 

Трюфелите са деликатес, търсен от най-страстните почитатели на качествената храна. Освен великолепния вкус и аромат, който придават на всяко ястие, имат и впечатляващо въздействие върху организма. Пречистват тялото от токсини! Антиоксидантите в тях неутрализират опасните свободни радикали. Полезни са за очите и подмладяват кожата. 

Съдържат протеини, витамини от група В, доставят магнезий и калий, фосфор и манган, сяра и азот, манган и калций, фибри и захари. Съдържат и феромони! Един от секретите на високо ценените трюфели е в анандамида – хормон, чието име учените превеждат като „щастие, блаженство“. По този начин деликатесните гъби не само радват сетивата, но повишават настроението на изкушените от добрия им вкус. 

Заради всичко това решихме, че трюфелите са подходящ партньор на нашия животворен мед. 

Пчелен мед с трюфел Top’s Honey – продукт за ценители!

Знаем, че нашият мед е с уникални качества, но това не ни беше достатъчно! Искахме да създадем продукт, който да задоволи и най-изтънчения вкус. Добавихме трюфели и магията се случи!

Покорихме върхове, които ще докоснат сетивата Ви.

Опитайте, за да се докоснете до най-висшия пилотаж в кулинарията!

Пчелен мед с чили 450 гр.

Вие обичате да експериментирате с вкусовете? Нашият пчелен мед с чили Top’s Honey Ви предлага изненадващата комбинация от много сладко и много люто. Опитайте я още сега!  

Защо пчелен мед с люти чушки?

Съчетаването на лютия пипер със сладък мед е откритието, което винаги сме търсили. Нашето предложение е далеч от самоцелната провокация. Смесването на напълно натуралния пчелен мед, събиран сред растителното многообразие на Предбалкана, с чили, осигурява разнообразие от полезни действия за Вашия организъм.

Защо е толкова ценно чилито?

Известно е, че в 100 грама от тези люти чушки се съдържа витамин С, колкото е нормата за два дни и половина за възрастен. Те осигуряват още почти 40% от дневната нужда от витамин В6 и една трета от нормата на витамин А. 

Чилито е източник също на витамини и минерали. 

Това, което го прави толкова популярно в цял свят, е капсацинът. Сред благотворните му действия върху човешкия организъм са: 

•    активирането на метаболизма; 

•    прочистването и отварянето на дихателните пътища; 

•    облекчаване на възпаленията; 

•    намаляване на болката 

За кого е пикантният пчелен мед с чили Top’s Honey?

Не бързайте да казвате, че не е за Вас, защото не ядете люто! Вкусът на продукта трудно може да бъде определен точно като такъв. Сладостта и силата на меда в голяма степен омекотяват лютивината, облагородяват я и променят. Лютите нотки придават само нов характер на традиционно сладкия мед! 

Освен като разядка, можете успешно да използвате пчелния мед с чили Top’s Honey като добавка в гозбите и печивата, та дори и в марината! Време е за експерименти! Доверете се на пчелния мед с чили Top’s Honey!

Пчелен мед с прашец 450 гр.

Доставете на тялото Ви нужната енергия с пчелен мед с прашец Top’s Honey, който ще събудите сетивата си! 


Що е то пчелен прашец?

Всяка капчица мед от Top’s Honey, преди да стане това, което виждате като краен продукт, е била пчелен прашец. Това са малки гранулки със златист до кафяв цвят. Съдържат суров цветен прашец (полен), събиран от растенията в екологично чистите райони на Предбалкана. Обогатен е от пчелите със слюнчен секрет и нектар. В пчелния прашец са открити повече от 250 биологично активни съставки – различни антиоксиданти, ферменти, ароматни и пигментни вещества, органични киселини и най-съществените за живота аминокиселини, протеини, захари, минерали и почти всички витамини.

Пчелният прашец е един от най-силните адаптогени. Само за десетина дни прием той активира жизнените функции. Ускорява се обновяването и оздравяването на тъканите, и органите. Tой дава енергия и издръжливост. С негова помощ от умората няма и следа!


Предимствата на пчелния мед с прашец

Съчетанието на екологично чистия пчелен мед с прашец Top’s Honey, дарява сила и наслада на Вашето тяло. То е най-вкусния и ефективен начин да се възстановите след продължително напрежение. Истинска жива храна, която се усвоява напълно от организма, без да го затруднява. Продукт, който няма аналог!

Ползите, които Ви носи пчелният мед с прашец Top’s Honey 

Едва ли можем да опишем подробно цялостното благоприятно влияние на пчелния мед и пчелния прашец върху човешкия организъм. На практика разнообразният му състав и високата енергийна стойност:

•    подкрепят нормалните функции и здравето на всички клетки, тъкани и органи; 

•    забавят стареенето и увреждането благодарение на антиоксидантната си мощ, противовъзпалителните и пречистващи свойства; 

•    стимулират кръвообращението; 

•    стабилизират имунитета, храносмилането и обмяната, усвояването на хранителните вещества и контрола на теглото; 

•    подобряват психическото здраве и настроението.  Пчелният мед с прашец Top’s Honey е препоръчителна храна за всички, които искат да се чувстват фантастично. Доверете се на качеството!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *