Крема мед

gorski crema med honey 450gr topshoney topalov med 4

Крема медът е продукт, с който наистина се гордеем, защото е различен като усещане. Неговата текстура е фина и лека. Сместа е хомогенна, а вкусът – неустоим!


Какво представлява крема мед Top’s Honey?

Разбира се, това е същият съвършен природен продукт, който получавате от пчелините ни, разположени в най-чистите райони на Предбалкана. Същият, за който осигурихме модерно оборудване, с идеята всичко да е перфектно. 

Мекотата на крема меда Top’s Honey е благодарение на най-новата и съвременна технология. Всичко това е с цел до Вас да достигне неподправен вкус и най-добро качество!

Гарантираме, че това е един уникален по рода си продукт, който няма аналог. Топи се в устата с лекота и създава усещане за сладка кулинарна феерия. В него ще намерите само изцяло натурални съставки, които набавяме с помощта на нашите пчелички!

Специалните предимства на крема мед Top’s Honey 

В продуктите на Top’s Honey предимствата винаги са много. 
На първо място е нежното, приятно преживяване за всички сетива – гали окото с кадифено излъчване и небцето с копринен допир. Крема медът може да се намаже лесно и без усилие върху филия хляб, да добавите в десерт или като украса, следвайки фантазията си. Той не променя гъстотата си. Деликатната текстура се запазва във времето толкова нежна, колкото и при първата ви среща с крема меда. Това е друго негово важно предимство, заради което е предпочитан.
И както във всичките ни други продукти, тук също наблягаме на факта, че в крема меда Top’s Honey ще усетите истински чист мед. Това се случва благодарение на растителното разнообразие в района на Предбалкана, където ние осъществяваме нашето мобилно пчеларство. По този начин даваме възможност на пчелите ни да са близо до култури, които в момента цъфтят и така подобряваме качеството на нашия мед. 

Изненадайте приятно близките си с бурканче крема мед Top’s Honey, насладете са заедно на кадифената му нежност!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *