Мед „Букет“

med buket 300x300 1

Искрящ в златисто и ухаещ на билки, полифлорният пчелен мед Top’s Honey е изцяло натурален. След като го опитате, той ще Ви пренесе в една друга реалност на вкусове и аромати… Ще Ви дари с настроение и енергия, които няма да напуснат тялото Ви през целия ден!

Предимствата на пчелен мед Top’s Honey  

  • Богат състав, предразполагащ към широк спектър от полезни свойства. За целта отглеждаме 3 000 кошера и практикуваме подвижно пчеларство, като осигуряваме на пчелите богата и разнообразна паша. 
  • Чист, без наличието на добавки – използваме най-модерно оборудване, което e предпоставка за възможно най-чист продукт от Top’s Honey.

В стъклена опаковка за максимално запазване на полезните му свойства и околната среда

Защо да изберете пчелния мед Top’s Honey?

Малко известен факт е, но чистият пчелен мед е напълно устоим от тялото. Той доставя хранителни вещества, които осигуряват енергия и активират жизнените функции на организма. Медът е храна, която е запечатана в историческата памет на тялото, т.е. той я познава, свикнал е с нея и има нужда от нея!

Съдържанието на незаменимия продукт достига няколкостотин активни съставки – сред тях въглехидрати, вода, богата гама органични киселини, минерали и витамини. В него се открива почти пълният набор от нужните за човешкия организъм аминокиселини. Има още антиоксиданти и много други полезни вещества!
Полифлорният мед Top’s Honey се добива от пчелини, разположени в най-чистия район, а именно – Предбалкана, далеч от градовете. 

С какво помага на здравето консумацията на пчелен мед?

Ползите, които медът носи се обуславят от разнообразния му състав. 

•    поддържа по естествен път оптималния баланс на хранителните вещества; 

•    забързва метаболизма, повишава устойчивостта на имунитета, издръжливостта и възстановяването от физическа и психическа умора; 

•    оказва добра антиоксидантна защита срещу действието на свободните радикали и забавя стареенето на клетките; 

•    благоприятства обновителните процеси; 

•    тонизира сърдечносъдовата система, мозъка, нервната система и черния дроб; 

•    потиска вредните микроорганизми в тялото, облекчава възпаленията, подкрепя детоксикацията и успокоява болката. 
 
Това са само малка част от плюсовете, които може да Ви донесе един наистина чист мед. С Top’s Honey винаги можете да сте сигурни, че получавате здравословен продукт! 

Кога да консумирате пчелен мед?

Времето, в което може да го консумирате е точно – винаги! Медът носи наслада във всичките си форми!
Заради своите лечебни свойства той е препоръчителен в преходните сезони или при продължително боледуване и умора, в своето действие на имуностимулатор. Традиционно средство, което ще Ви накара да се чувствате по-живи от всякога. 
Естествено, освен за консумация, медът може да се прилага и като козметично средство, за по-здрава и чиста кожа!
Изберете качеството с пчелен мед букет Top’s Honey!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *