Пчелни Майки

Tops Honey farms1 IMG 1777

Освен любимия на всички мед, ние произвеждаме и племенни пчелни майки. Доказали сме, че държим на качеството, което важи във всяка насока. Тук не правим изключение и даваме най-доброто от себе си, за да са здрави нашите пчелни майки. 
Качествата им са в пряка връзка с продуктивността на пчелното семейство. Те се определят от расова принадлежност, общото състояние и развитие, както и от половата система на пчелата-майка. Нека не забравяме и ролята на търтеите, които също допринасят за наследствената информация на идните поколение пчели работнички.


През ранната пролет ние избираме пчелни семейства с добри наследствени качества. След това започва нашата работа. Производственият ни капацитет на пчели-майки е 4000 годишно. Всички те са в доказано отлично здраве, за да гарантираме качеството на меда, който се произвежда благодарение на тях. 


Получаването на пчелни майки, с отлични високопродуктивни, биологични особености е цел, за да поддържаме нивото, на което сме. За перфектен мед се искат хора, вършещи своята работа със сърце и генът на трудолюбивата пчеличка!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *