Пчелен мед с орехи

gorski med s orehi honey 450 gr topshoney topalov med

Кехлибареният мед с орехови ядки е истинско съвършенство, в което ще се влюбите. Сигурно сте опитвали тази комбинация хиляди пъти, но всеки път е уникална. Вече я има и при нас – предлагаме Ви натурален пчелен мед Top’s Honey с пресни орехи. 

Защо точно мед с орехи?

Всяка от двете храни е популярна с покоряващия си вкус и лековитите си свойства. Обединени, те се превръщат в съчетание, което е извор на енергия, доставяйки на тялото почти всички хранителни вещества, необходими за неговото правилно функциониране.

Добре е да се консумират с мярка, само заради едно нещо – по-високата си калорийна стойност.

Най-важното за орехите! 

Няма да говорим за ядковия вкус, за приликата му с човешкия мозък и за многостранната употреба. Ще споменем само, че орехът е богат на мазнини (около и над 60%) и по-голямата част от тях са полиненаситени, с перфектно съотношение на Омега 3 и Омега 6. Следват мононенаситените и едва около 5-6% от тях са наситени. 

Съдържанието е добро на качествен протеин – до около 24% според сорта, и почти всички важни аминокиселини. В ядките се откриват наистина много витамини! 

Орехите имат слава на средство, което прочиства холестерола от кръвоносните съдове. 

За кого е предназначен медът с орехи Top’s Honey?

Пчелният мед с орехи Top’s Honey е продукт с висока хранителна стойност и доказани ползи за здравето. 

Можете да го използвате като естествен имуностимулатор! 

Ако сте ценители на добрия вкус и се наслаждавате на храненето – доверете ни се! Пчелният мед с орехи е отличен за всички у дома!

Традиции, събрани в едно бурканче сладост, специално от Top’s Honey!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *